OPNEMEN & MIXEN

Van het maken van muziek voor documentaires en reclames tot persoonlijke ringtones en van opname van jazzcombo's tot het maken van demo's voor conservatoriumaanmelding: het kan allemaal in mijn studio. Door mijn theoretische achtergrond als muziekwetenschapper en mijn uitgebreide praktijkervaring als musicus kwam ik er jaren geleden achter dat het produceren van geluid, in alle vormen enorm inspirerend is. In mijn tienerjaren schreef ik mijn eerste stukken op mijn vaders computer, tegenwoordig heb ik gelukkig een eigen muziekstudio ter beschikking. Opnames worden in mijn studio of op locatie gemaakt en bij mij gemixed. Ook allerhande geluidseffecten en orkestinstrumenten kunnen digitaal gemaakt en verwerkt worden. Bekijk hieronder een greep uit mijn portfolio.

Platform 31 benaderde mij om muziek te componeren en op te nemen voor een documentaire over woonwagenbewoners. Een leuke uitdaging, een hele documentaire omlijsten met acoustische gitaarmuziek in allerlei genres. De trailer laat een gypsy jazz improvisatie van mijn hand horen, de rest van de documentaire is hier te bekijken.

Neem bijvoorbeeld de audio bij onderstaande reclame, in mijn studio op maat gemaakt bij het promomateriaal van techstartup Easyflux:

Er is qua geluid ontzettend veel mogelijk, en door het op maat te laten maken heeft u zelf de rechten in handen en ondersteunt het optimaal uw doeleinden.

Onderstaande video is gecomissioneerd door de gemeente Apeldoorn voor de officiële intocht van Sinterklaas. De opdracht was een volledig nieuw stuk te componeren, opnemen en produceren op de aangeleverde beelden. Een flinke klus om iets nieuws te maken geïnspireerd door een eeuwenoud feest, zowel nostalgisch als modern:

Per project krijgt u een offerte, want iedere opdracht is anders. Heeft u ondersteunende muziek nodig? Wilt u opnemen met uw band, of alleen? Zoekt u een persoonlijke ringtone (populair als verjaardagscadeau)? Neem dan nu contact op!