LESGEVEN

Gitaarles Wittevrouwen buitenkant met banner
Gitaarles Wittevrouwen buitenkant met banner

Samen met optreden is lesgeven mijn passie, iets wat ik al sinds mijn achtiende doe (op moment van schrijven 16 jaar). Ervaring heb ik met alle leeftijden, zowel in groepen als één op één, zowel bij muziekscholen als freelance. Het is altijd een uitdaging iemand vooruit te helpen en een aanpak te verzinnen die voor die persoon optimaal is.

Sinds 2018 heb ik het te druk met lesgeven in mijn eigen praktijk genaamd Muziekles Wittevrouwen, waardoor ik gestopt ben als docent bij de Guitar Academy in Amsterdam, bij Muziekles Den Bosch en bij Art in Music in Utrecht, waar ik met veel plezier les gegeven heb. Ook op Ultimate Guitar ben ik actief, bekijk hier een aantal van mijn tabs!

Gitaarles geef ik alle gangbare stijlen (pop, rock, jazz, blues, country, metal), zowel akoestisch als electrisch. Ook geef ik les in electrische (fretless) basgitaar en sinds 2022 ook in contrabas. Daarnaast geef ik les in opnametechniek en muziekproductie (Ableton, Studio One) en doe ik cursussen conservatoriumvoorbereiding (of andere muziekopleidingen). Dit betreft naast instrumentvaardigheid ook muziektheorie, gehoortraining (solfège) en het bespreken, arrangeren en opnemen van de toelatingsstukken. Specifieke specialisaties zijn Gypsy Jazz, Progressieve Metal, Bossa Nova en het maken van arrangementen voor de gitaar van klassiek tot pop tot jazz.

Prijzen (incl. btw):

  • Kinderen t/m 21 : EUR 55,-  per uur, EUR 27,50  per half uur.

  • Volwassenen:       EUR 55,-  per uur, EUR 27,50  per half uur.

De lessen worden gegeven in Wittevrouwen, Utrecht noordoost. Op de dinsdag heb ik nog plek in Bilthoven aan huis. In overleg en tegen meerprijs kan les aan huis gegeven worden. Lessen kunnen zo vaak en zo lang als gewenst ingepland worden. U ontvangt maandelijks een factuur op basis van het aantal gegeven uren muziekles. Proeflessen worden ook aangeboden tegen bovenstaand tarief.

I teach acoustic guitar, electric guitar, bass guitar, double bass, music theory/analysis, solfège, songwriting and music production in the neighbourhood of Wittevrouwen, Utrecht north-east and in the general vicinity (like Bilthoven, de Bilt) on location for an added fee. For more information you are kindly requested to auto-translate this page to English. Lessons are usually in Dutch or in English. I also have some experience teaching in German, French and (Brazilian) Portuguese. For try-out lessons regular rates apply.

Prices (incl. vat):

  • Children up until 21 : EUR 55,-  per hour, EUR 27,50 per half hour.

  • Adults:                        EUR 55,-  per hour, EUR 27,50 per half hour.

Op alle lessen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

All lessons are subject to the General Policy.