Voor meer impressies van wat ik allemaal doe en speel zie mijn Instagram.

Onder het pseudoniem Perambulator maak ik wellicht mijn meest persoonlijke muziek, zoals onderstaand duet voor gitaar en piano.

Daarnaast schrijf ik en neem ik ook op voor derden. In 2022 werd ik door zanger Elias van Mourik (Mr. E) benaderd om nummers te schrijven voor zijn nieuwe EP. Na een aantal schrijfsessies, opnamesessies in de Wisseloord studio’s en een prachtige releaseshow is de plaat nu te luisteren. Alle harmonieën en gitaarpartijen zijn van mijn hand.

 

Mijn bewerkingen van stukken die me inspireren zijn te zien op mijn YouTube kanaal. Zie hieronder bijvoorbeeld mijn gitaararrangement van muziek van het spel Final Fantasy VII, wat een van mijn favorieten was als kind.

Alles geïmproviseerd. Geen show hetzelfde. Dat was de radicale ambitie die deze twee muzikale boezemvrienden uitspraken. Wouter en Jacco spelen al sinds hun achtiende samen maar hebben zich beiden in vele verschillende muzikale richtingen ontwikkeld over de jaren. De één hoeft maar een noot te spelen en de ander vult aan, en zonder een woord te wisselen ontstaat er zo een uniek, geïmproviseerd muziekstuk. De één speelt piano, melodica en gitaar, de ander gitaar, basgitaar en contrabas. Een unieke muzikale luisterervaring!

Ik ben in het hele land te boeken met het nieuwe jazztrio The Good, the Bad and the Gypsy! Voor vlammende jazz, mannen in pakken en retestrakke swing!

Sinds 2015 ben ik met Sophie Melody te zien/horen onder de naam 16bis (voorheen De Lachende Derde),
een duo waarin wij eigen Nederlandstalige liedjes combineren met kleinkunst en een flinke dosis humor.
Eind 2018 zijn wij met 16bis de studio in gegaan en het resultaat is nu te beluisteren! Check em op Spotify, op Youtube of beluister hier onder een preview!

Aftermovie van de release show

Hieronder een registratie van ons optreden in de Kleine Komedie in de finale van het Amsterdam Kleinkunst Festival.

 

Samen met jazzveteranen Wouter Poot en Ruben Heimans speel ik in de jazz-formatie Django’s Tigers, een hommage aan de meester Django Reinhardt. Te boeken voor bruiloften, partijen, festivals en meer: als jij denkt dat er swingende jazz bij past, komen wij spelen!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *