Mijn bewerkingen van stukken die me inspireren zijn te zien op mijn YouTube kanaal. Zie hieronder bijvoorbeeld mijn gitaararrangement van muziek van het spel Final Fantasy VII, wat een van mijn favorieten was als kind.

Ik ben in het hele land te boeken met het nieuwe jazztrio The Good, the Bad and the Gypsy! Voor vlammende jazz, mannen in pakken en retestrakke swing!

Sinds 2015 ben ik met Sophie Melody te zien/horen onder de naam 16bis (voorheen De Lachende Derde),
een duo waarin wij eigen Nederlandstalige liedjes combineren met kleinkunst en een flinke dosis humor.
Eind 2018 zijn wij met 16bis de studio in gegaan en het resultaat is nu te beluisteren! Check em op Spotify, op Youtube of beluister hier onder een preview!

Aftermovie van de release show

Hieronder een registratie van ons optreden in de Kleine Komedie in de finale van het Amsterdam Kleinkunst Festival.

Sinds eind 2017 speel ik in de live band van Larry de Kat, een Utrechtse DJ met gevoel voor groove en live improvisatie. Erg geschikt en voornamelijk te zien in clubs en op festivals want erg dansbaar! Deze opname is van ons optreden op Wildeburg 2018 en ook dit jaar komen er weer toffe festivals en boekingen aan.

 

Samen met Jur de Vries ben ik deel van Gypsy Verband, een energiek duo in de stijl
van Django Reinhardt en het Rosenberg Trio met eigen touch, ook te boeken voor bruiloften, evenementen of cafe/restaurant! Beluister hier onze muziek.

Samen met jazzveteranen Wouter Poot en Ruben Heimans speel ik in de jazz-formatie Django’s Tigers, een hommage aan de meester Django Reinhardt. Te boeken voor bruiloften, partijen, festivals en meer: als jij denkt dat er swingende jazz bij past, komen wij spelen!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.