Neem een kleine zangeres met grootse stem, een virtuoos gitarist met veel ervaring in de gypsy jazz, een looppedaal en een kazoo en samen wordt alles een swingend jazzy feestje. Prachtige oude jazz standards gemixt met jazz en pop covers. Je kunt dus beginnen met een rustig achtergrondgeluid en eindigen met een swingender geheel.

Dit duo werkt al ruim 7 jaar samen. Wouter heeft gestudeerd aan de Rockacademie en heeft muziekwetenschappen gestudeerd. Sophie is begonnen aan de toneelacademie, maar miste toch de muziek. Samen zijn zij met hun muzikale cabaretact finalist geworden bij het Amsterdams Kleinkunst Festival 2017. Maar na rondgetourd te hebben met hun cabaretprogramma, zijn zij weer terug naar de basis gegaan en dat is voor hen beiden de jazz.

Dit vrolijke stel is een heerlijke aanvulling op elke borrel, diner, bruiloft, bedrijfsfeest etc. Gitaarsolo’s wisselen af met scat- en kazoosolo’s, of juist een ingetogen nummer tijdens een ceremonie. Dus doe mee of geniet stil, alles is goed.

Verzoeknummers kunnen altijd in overleg. Wil je ze tijdens een ceremonie met een ingetogen nummer of liever tijdens de receptie? Stuur een mailtje of bel even op 0659777222!

LIEVER EEN PIANIST, ACCORDEONIST OF SAXOFONIST ERBIJ? ALLES IS MOGELIJK!